joi, 12 martie 2009

Steaua in picaj...cine e de vina?


Steaua joacă prost şi lumea se întreabă ,,Cine e de vină?". Mai precis, cine e mai vinovat, antrenorul sau finanţatorul? Întrebarea seamănă cu chestia clasică ,,Cine a fost mai întâi, oul sau găina?". Deci cine e mai întâi, fragilul antrenor Lăcătuş, sau Becali, găina cu ouă de aur?

Primul a răspuns domnu' Gigi: "Antrenorul e responsabilul numărul unu." Aşa o fi, antrenorul e responsabil pentru un meci, două, trei, dar nu pentru un întreg sezon. În final, responsabil nu e tehnicianul, ci chiar patronul care a clocit ungerea lui Lăcătuş ca antrenor.

Săracu' Lăcă e "vinovat" că n-a înfăptuit un miracol. "Fiara" este cu adevărat vinovată că răspunde la întrebarea asta în stil Gigi, de sus în jos, afirmând că vinovaţii sunt chiar jucătorii care nu i-au respectat indicaţiile. Da' jucătorii ăia nu sunt "puii" antrenorului, nu le dai cu ciocu' în cap dacă nu te ascultă, nu îi scoţi de sub aripa ta, de pe teren, la o adică? Repetând raţionamentul, dacă Semedo sau Szekely greşesc o pasă, două, trei, un meci, sunt vinovaţi clar. Dar, dacă greşesc meci de meci, problema e la cel care i-a ales şi îi bagă pe teren.

La rândul lor, jucătorii nu pot să piuie că necazul este la Lăcătuş. Unii au arătat spre galerie, că face atmosferă. Adică nu se pot concentra, că ies înjurăturile din peluză ca râmele din bălegar. Da' varianta n-a ţinut mult, pentru că fişa suporterilor la Steaua e puţin neclară, ca şi îndatoririle lor de serviciu.

Niciun comentariu: