joi, 16 aprilie 2009

STEAUA FARA VIITOR!!!


Tătăruşanu, Vâtcă şi Surdu sunt singurele transferuri ale Stelei de la vară, de fapt nişte reveniri după împrumuturi. Îl mai vedeţi pe patron aruncând bani în fotbal printre gratii? E trist şi greu de digerat de către orice stelist, dar dezastrul în care se află Steaua e ca o gaură neagră în care intri, dar din care nu mai poţi ieşi. Să nu-mi spuneţi că echipa va supravieţui miraculos datorită întăririlor din Divizia C, de la satelit, că nu vă cred! Locul 8 din acest sezon poate fi îmbunătăţit în următorul doar dacă în Liga I mai rămân şapte echipe!

Nu ne putem închipui că Cenuşăreasa Nicoliţă se va transforma în Prinţul Golgheter sau că Goian, Ghionea, Lovin sau Ovidiu Petre vor depăşi starea de blazare în care se află doar gândindu-se la tradiţia şi la Muzeul lui Argăseală. Steaua va rămâne şi fără Ogăraru, stelistul adevărat în accepţiunea fanilor. Perspective sumbre pentru Tiago, Kapetanos sau Pedriel. Şi chiar pentru Zapata!

Va pleca şi simbolul Lăcătuş, mai devreme sau mai târziu, dar ce antrenor va fi atât de nebun să preia echipa în situaţia dezastruoasă în care se află şi cu perspective sumbre în ceea ce priveşte patronatul, strategia, viitoarele transferuri? De unde poate veni salvarea? Poate de la un nou patron!

Niciun comentariu: