duminică, 20 iulie 2008

Tinerii din ziua de azi!

Sa fim noi altfel!

Suntem cu totii obisnuiti sa traim intr-o lume care depinde intotdeauna de ALTCINEVA. Sau de ALTCEVA. Si toata lumea are idei, toata lumea stie ca vrea ceva de la viata... dar nimeni nu face nimic. Toti ne lasam condusi mai mult sau mai putin. Ne este frica sa luam atitudine. Oare de ce?! Ce-ar fi sa ne hotaram, intr-o zi (si de ce intr-o zi si nu chiar azi?) sa traim pentru noi... sa facem si pentru noi ceva. Chiar si un lucru aparent neinsemnat... dar care sa fie important pentru sufletul nostru. Eu cred ca si asta, printre altele, inseamna spiritul „Adolescentul". Noi suntem cei care putem schimba ceva. Noi suntem la varsta la care INCA mai avem curajul sa ne exprimam. Noi putem fi altfel. Noi putem reprezenta ceva. Multi vad tineretea, dragostea, frumusetea vietii prin ochii nostri. Atunci, sa fim noi mesagerii acestor idealuri. Trebuie sa avem curajul necesar. Trebuie sa fim noi insine, si atat. Haideti sa fim asa cum varsta noastra ne imbie sa fim: nebuni, daca vreti... romantici, ambitiosi sau melancolici. Pusi pe sotii si, in acelasi timp, sufletul societatii in care traim. Viata este minunata. Trebuie doar sa vezi lucrurile bune din ea. Unii si-ar dori sa mai fie ca noi... haideti sa profitam.

Un comentariu:

Bygu spunea...

Salut,

Felicitari pentru blog. O initiativa inteligenta. M-as bucura daca si alti tineri ar realiza cine sunt cu adevarat sau cum ar putea ei sa se ajute.

Adevarul ca la varsta asta este de datoria noastra sa fim nebuni, insa nu in sensul rau al cuvantului, ci doar in sensul de diferit. Fara a trece limitele bunului simt pentru ca asta este trasatura cea mai importanta a unui om, bunul sau simt. Daca lipseste atunci lipseste orice atractie, orice sansa de a ne califica precum om, prieten, sau cetatean.

Tinerilor, fiti nebuni, fiti diferiti, cultivati-va bunul simt si dati-va seama cat mai repede ce se intampla cu voi, ce sacrificii trebuiesc facute acum pentru a avea o viata mai buna maine.

Viata este necinstita cu fiecare dintre noi din cauza ca ne pune sa ne decidem viitorul de tineri. Daca decizia e gresita si viitorul e strab. Asadar, alegeti cu grija.

Fiti nebuni si diferiti, nu mai cadeti in pacatele generatiilor trecute...si o rugaminte, haideti sa punem umarul cu totii la ce este bun pentru viitorul nostru.

Cu prietenie,

bygu13