marți, 16 septembrie 2008

UEFA CHAMPIONS LEAGUE!!!


Dupa cum bine stiti in aceasta seara se deschide un nou sezon de Uefa Champions League,se pare ca balul va fi deschis de CFR Cluj care joaca in deplasare la Roma,cu A.S. Roma,urmand ca maine seara Steaua Bucuresti ,cea mai titrata echipa a fotbalului romanesc,sa intalneasca pe teren propriu pe campioana Germaniei,Bayern Munchen.
Deoarece sunt stelist o sa vorbesc mai mult de Steaua,pentru care in ultimii 3 ani grupele champions league au devenit o obisnuinta.Nici anul acesta nu am avut parte de o grupa usoara,urmand sa ne batem cu Fiorentina lui Mutu,cu Lyon,campioana Frantei sau cu marele Bayern.
Probabil ca multi dintre voi nu va ganditi ca Steaua ar avea vreo sansa,insa Steaua mereu ne-a dovedit ca este o echipa imprevizibila in cupele europene si eu unul cred ca si anul acesta va face o figura frumoasa.
In acest sezon Steaua este neinvinsa acasa si speram ca si dupa meciul cu Bayern sa ramana tot la fel,aceasta dar si lotul valoros pe care antrenorul Marius Lacatus il are la dispozitie ne da sperante sa visam.
Asa ca in aceasta seara lasand la o parte orgoliile toti vom fi fanii CFR-ului iar maine seara,de pe stadion sau din fata televizorului toti vom incuraja Steaua.


FORZA STEAUA

Niciun comentariu: